LANGELAND.DK - Dit eventyr kan starte her - June 2019

KONCEPT


Danmark er et fantastisk land på mange områder. Der er en skøn natur, masser af seværdigheder, og så er der ikke langt fra den ene ende til den anden af landet. På trods af alle de gode muligheder, så er der mange unge ­danskere der hellere tager til udlandet på ferie. Nogle få føler ikke Danmark har nok at byde på, mens de fleste simpelthen bare ikke ved, hvad der er af muligheder for dem i Danmark.

LANGELAND.DK er en kampagne, der viser de unge, hvad de har af muligheder for gode oplevelser på ­Langeland. Kampagnen benytter flotte billeder og video, der skal inspirere modtagerne til at tage på deres eget eventyr. Med taglinen “Dit eventyr kan starte her” inviteres modtageren til at forstille sig sit eget eventyr på Langeland. Mange unge vil helst planlægge deres egen ferie og lave deres egen research på ­seværdigheder, overnatningsmuligheder osv. Derfor holdes informationen på abribuserne og i videoen til et minimum. Bestående af en kort forklaring om hvad man kan opleve og hvor man kan finde det, med et link til mere information. Billede­materialet er varieret for at tydeliggøre hvor mange muligheder der er for modtageren. Videoen viser en dag fyldt med oplevelser på hele Langeland.
 

KAMPAGNE ELEMENTER

  • Abribuser

  • Kampagnevideo

  • Inspirationskort

  • Plakater

  • Instagram post

ABRIBUSER 

Abribuserne viser modtagerne forskellige steder på Langeland, hvor de kan starte deres eventyr. Abribuserne kan hænge tre sammen eller enkeltvis.

Til offentlige rum, hvor der er stor gennemgang af målgruppen – det kan være togstationen eller ved busstoppesteder.

KAMPAGNEVIDEO

Videoen viser en mulig dag på Langeland, der er fyldt med spændende oplever. Modtageren inviteres til at forestille sig sit eget eventyr i en serie af varierede naturoplevelser, rundt omkring på øen. Den laves i forskellige længder, så den passer til både Instagram, Facebook, Snapchat og Youtube.

INSPIRATIONSKORT
PLAKATER

Disse kort kan gøres tilgængelige på lokale caféer, B&B’er, ­turistkontorer og lignende steder over hele ­Langeland. Alle kortene har et billede fra et spændende sted på Langeland med en kort tekst, der forklarer om stedet. Der er er også en QR kode, som viser hvor billedet er taget, hvis man skulle få lyst til at se det selv. Derudover kan inspirationskortene også bruges som postkort, hvis man vil inspirere en derhjemme.

PLAKATER

Plakater kan hænge på lokale caféer, B&B’er, turistkontorer og lignende steder over hele Langeland, hvor de skal supplere ­inspirationskortene i at inspirere de unge gæster. Plakaterne er også til salg for gæsterne, hvis de ønsker at forevige deres tur med et billede.

INSTAGRAM POST

Instagram posts kan hjælpe med at fange de unges opmærksomhed og vise dem flere sider af Langeland. Dertil kan besøgende dele billeder fra deres egne eventyr fra Langeland.

SAMLET BILLEDESERIE