LANGELAND.DK - Dit eventyr kan starte her - June 2019
Langeland.dk - Dit eventyr kan starte he

KONCEPT


Danmark er et fantastisk land på mange områder. Der er en skøn natur, masser af seværdigheder, og så er der ikke langt fra den ene ende til den anden af landet. På trods af alle de gode muligheder, så er der mange unge ­danskere der hellere tager til udlandet på ferie. Nogle få føler ikke Danmark har nok at byde på, mens de fleste simpelthen bare ikke ved, hvad der er af muligheder for dem i Danmark.

LANGELAND.DK er en kampagne, der viser de unge, hvad de har af muligheder for gode oplevelser på ­Langeland. Kampagnen benytter flotte billeder og video, der skal inspirere modtagerne til at tage på deres eget eventyr. Med taglinen “Dit eventyr kan starte her” inviteres modtageren til at forstille sig sit eget eventyr på Langeland. Mange unge vil helst planlægge deres egen ferie og lave deres egen research på ­seværdigheder, overnatningsmuligheder osv. Derfor holdes informationen på abribuserne og i videoen til et minimum. Bestående af en kort forklaring om hvad man kan opleve og hvor man kan finde det, med et link til mere information. Billede­materialet er varieret for at tydeliggøre hvor mange muligheder der er for modtageren. Videoen viser en dag fyldt med oplevelser på hele Langeland.
 

KAMPAGNE ELEMENTER

  • Abribuser

  • Kampagnevideo

  • Inspirationskort

  • Plakater

  • Instagram post

ABRIBUSER 
Langeland.dk - Dit eventyr kan starte her Abribus 1
Langeland.dk - Dit eventyr kan starte her Abribus 2
Langeland.dk - Dit eventyr kan starte her Abribus 3

Abribuserne viser modtagerne forskellige steder på Langeland, hvor de kan starte deres eventyr. Abribuserne kan hænge tre sammen eller enkeltvis.

Til offentlige rum, hvor der er stor gennemgang af målgruppen – det kan være togstationen eller ved busstoppesteder.

S-tog station, København
Busstop, København
KAMPAGNEVIDEO

Videoen viser en mulig dag på Langeland, der er fyldt med spændende oplever. Modtageren inviteres til at forestille sig sit eget eventyr i en serie af varierede naturoplevelser, rundt omkring på øen. Den laves i forskellige længder, så den passer til både Instagram, Facebook, Snapchat og Youtube.

INSPIRATIONSKORT

3 cups

Blueberries

3 cups

Flour

1½ cups

Butter

PLAKATER

Disse kort kan gøres tilgængelige på lokale caféer, B&B’er, ­turistkontorer og lignende steder over hele ­Langeland. Alle kortene har et billede fra et spændende sted på Langeland med en kort tekst, der forklarer om stedet. Der er er også en QR kode, som viser hvor billedet er taget, hvis man skulle få lyst til at se det selv. Derudover kan inspirationskortene også bruges som postkort, hvis man vil inspirere en derhjemme.

3 cups

Blueberries

3 cups

Flour

QR Kode - Fører brugeren til stedet på inspirationskortet.

2 tbsp.

Salt

1½ cups

Butter

Adresselinje - Hvis man ønsker at inspirere en derhjemme..
Kort beskrivelse - Giver modtageren en idé om hvad de kan opleve på stedet.
Kort - Til det hurtige overblik over øen. Stedet på inspirationskortet er markeret med et blåt mærke..
:Link til hjemmeside - Første stop på eventyret.
Inspirationskort Samlet7.jpg
Inspirationskort Samlet9_edited.jpg
Inspirationskort Samlet10.jpg
Inspirationskort Samlet3_edited.jpg
Inspirationskort Samlet11.jpg
Inspirationskort Samlet10.jpg
PLAKATER
Plakat

Plakater kan hænge på lokale caféer, B&B’er, turistkontorer og lignende steder over hele Langeland, hvor de skal supplere ­inspirationskortene i at inspirere de unge gæster. Plakaterne er også til salg for gæsterne, hvis de ønsker at forevige deres tur med et billede.

INSTAGRAM POST
Instagram

Instagram posts kan hjælpe med at fange de unges opmærksomhed og vise dem flere sider af Langeland. Dertil kan besøgende dele billeder fra deres egne eventyr fra Langeland.

SAMLET BILLEDESERIE
2
3
1
Plakat7.jpg
Plakat5.jpg
Plakat3.jpg
Inspirationskort Samlet3_edited.jpg
Plakat6_edited.jpg
5
Plakat8_edited.jpg
6_edited.jpg