HOFOR - World Class Water - June 2019
Plakat Martin Hvistendal Pedersen ID 091

KONCEPT


HOFOR vil gerne gøre Københavns udlandske turister opmærksom på den rene vand der er tilgængeligt for dem når de er på ferie i byen. Der er vandposter placeret over hele København, som alle frit kan bruge. HOFOR vil også fortælle turisterne om den høje kvalitet vand der findes i de danske vandhaner, da en stor del af turisterne ikke selv har den luksus i deres hjemland.

I kampagnen følger man et ungt par der er på ferie i København, hvor man ser dem gøre brug af vandposterne, der placeret rundt omkring i byen. 

KAMPAGNEVIDEO

I videoen følger man det unge par på deres ferie i København. Videoen skal virke som deres ferievideo rundt til forskellige seværdigheder, hvor de benytter sig af vandposterne.

LAPORELLO
Leporello 1.jpg
Leporello 2.jpg

Leporelloen skal gøre opmærksom på vandposterne rundt omkring byen, med et billede af en vandpost ved et kendt landmærke i Kbh. Den fortæller kort og præcist om vandkvaliteten i kbh. Derudover opfordre den til at bruge QR koden til at finde vandposterne og for at få yderligere information. Tilgængelig ved hoteller, vandrehjem, turistinformation og lignende steder.

ABRIBUS
Abribus.jpg

Denne abribus skal fange Københavns udlandske turister opmærksomhed ved bustoppesteder og S-tog stationer. QR koden kan bruges til at finde vandposterne og for at få yderligere information.